luni, 30 iunie 2008

Gemul si Realitatea

In timp ce aveam grija de gemul de caise de pe foc mai aruncam un ochi si ascultam c-o ureche stirile de pe Realitatea Tv. Stirea principala a diminetii se pare ca era votarea din cateva sate. Ce mare reportaj poate face din asta un reporter trimis la fata locului? Ei bine, in 3 ore (ca mi-a fost lene sa schimb canalul) s-a dat legatura de 3 ori la reporterita trimisa intr-o comuna din Moldova. Asa am aflat ca multime de batranei si batranele s-au trezit cu noaptea'n cap sa voteze. Am mai aflat cum au plecat ei la votare pe jos sau cu masina, a lor sau a familiei, a rudelor, prietenilor, cunoscutilor ....Nu se mai oprea. Era clar ca fatuca trebuia sa umple un spatiu de emisie. Mai avea putin si spunea ca au facut autostopul ca sa vina la vot. Au urmat interviurile: de ce v-ati dus asa de dimineata sa votati? n-aveati alta treaba? Da'de ce veniti in carje la vot?
Concluzia? Mi-a iesit un gem bun!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Dulce te rog. Nu imi place cafeaua amara.

Asa, ce ziceai de aia de la Realitatea? Ca bat apa in piua? Ma intreb cu ce ar putea sa umple spatiul de emisie peste inca fo' 2 saptamini.

Miine, poimiine il vad pe Diaconescu Dan ca faci colocvii cu astia de la televiziuni pe tema:
"Azi nu s-a intimplat nimic. Cum ne alegem invitatii sa nu se vada?"

LiliAna spunea...

cat de dulce?

iar Diaconescu sa fie cu picioarele in ligheanul cu apa cum am vazut la Divertis sau la Carcotasi

Anonim spunea...

Sa tot fie fo' 2 lingurite. Ai cumva si lapte? Saru'mina.

Si acu', ca sintem numai noi... de unde ne stim? Ca imi tot scrintesc creierul si nimic. Si nu vreau, doamne fereste, sa fac fo' luxatie la cortex..

LiliAna spunea...

fac rost
la mine o sa gasesti mereu o cafea calda, dulce si un picut de lapte...numa'cat sa fie buna!

nu te mai chinui ca nu ne stim; l-am citit pe potze, pe 360 (inca nu l-am terminat de citit da'stim numai noi), ai fost printre primii lui comentatori si mi-ai placut; acu' cateva zile ti-am vazut comentariul pe bloguresti si uite asa am batut la usa ta...mi-ai deschis pe raspunderea ta ;)

Anonim spunea...

Aham. Onorat.
Si saru'mina pentru vizite.

Ca daca e sa zicem de confidente, de la tine imi vine juma din traficu zilnic :))

LiliAna spunea...

imi esti dator!