joi, 25 septembrie 2008

Dr. Pusca


Cand ne-am intors de ma mare am oprit si la vinaria dr. Pusca, undeva in jud. Constanta, la Faclia. Am cumparat vin. Varsat. Rosu si alb. Mi-a placut mai mult cel rosu. Corpolent, cum ii spune dr. Pusca in carticica "Consumul vinurilor" - ghid practic. Vinurile imbuteliate merg pana la 480 lei sticla de trei sferturi.
Sa revin la ghid. Incepe cu vinurile linistite. Pct. 1 "Scoaterea dopului". Trebuie sa stiti ca operatia asta se face cu mult calm, fara a se agita sticla. Urmatorul punct este "Pregatirea paharelor". Sfaturile doctorului se intind pe 6 pagini. De la pag. 7 la 9, care-i ultima pagina a ghidului, este CV-ul domnului doctor...impresionant, trebuie sa recunosc. Are un magazin si in Bucuresti, in cartierul Militari.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Vin in sus, vin in jos..
'r-ati voi de burgheji... mah, da' voi de spirt n-ati auzit?

Anonim spunea...

La ala nu trebuie sa fii atent cind ii scoti dopul, culoarea albastra este odihnitoare, nu iritanta, alcoolul in singe tine mai mult si, nu in ultimul rind, si cel nou si cel vechi au acelasi gust placut.

LiliAna spunea...

=))
fara depuneri, dezinfectant, nu? bautura perfecta

Anonim spunea...

Daca are depuneri, se beau si alea, ca-s sanatoase.

neacsu spunea...

Ana, vezi ca are magazin in Piata Unirii din Bucuresti, cum mergi spre casa poporului pe partea dreapta, cam 100 de metri

LiliAna spunea...

aha, deci ii cunosti vinurile ;)

neacsu spunea...

numai de vreo sase ani