miercuri, 26 noiembrie 2008

La coada

Nu suport sa stau la cozi. In seara asta am pierdut vreo 45 de minute la coada. Enorm. Cate nu faceam in timpul asta. Din 4 case de marcat mergea doar una. Carucioare cu varf (vreo 3 am vazut) de zici ca-i Craciunul peste 3 zile. Noroc cu pustii din fotografie care au facut sa treaca timpul mai repede. Au povestit, au ras, ba chiar au si dansat.
Din discutia lor mi-am dat seama ca sunt colegi la dans sportiv. Am aflat cum trebuie sa -ti unduiesti soldurile ca sa-ti iasa perfect pasul la salsa. Au facut si cativa pasi spre exemplificare. Baiatul. Fetita superba era mai rusinoasa. Baiatul nu reusea sa pronunte corect "antrenament". Nici dupa ce i-a explicat frumoasa domnisoara cum se pronunta. Drept multumire, baiatul i-a cantat un cantec.
Ajunsa acasa m-am apucat sa fac salata de cartofi si capere a vestitului bucatar Jamie Oliver, vazuta duminica la tv. Sunt convinsa ca n-a iesit ca a lui. In primul rand, el a scos cartofii din pamant, nu i-a cumparat de la market, ca mine. Apoi, eu n-o sa fiu niciodata un bucatar bun, pentru ca nu-mi bag mainile in castron sa amestec cartofii fierti cu sosul de ulei, capere si lamaie, asa cum face Jamie. D'aia el e bucatar bun. Iar caperele...dupa ce ca am dat o caruta de bani pe borcan, nu-s bune de nimic. Pe borcan, in loc de capere, simplu, trebuia sa scrie CAPERE CU MUUULTA SARE ... Daca pui 4,5 capere la o oala cu ciorba nu mai trebuie sa pui si sare...Sa nu cumparati capere de la firma asta... De fapt, n-o sa mai cumpar niciodata capere.

2 comentarii:

Anonim spunea...

pai cu asemenea companioni trebuia sa te plingi ca ai stat DOAR 45 de minute la coada :)

LiliAna spunea...

corect!
gata! nu ma mai plang...