vineri, 5 decembrie 2008

Inclinare periculoasa

Am fost invitata la o portie de lasagna. Facuta ca la mama ei acasa. Ana, despre care am mai scris aici, locuieste in blocul din imagine. Pana acum n-am avut ocazia sa intru in blocul asta. Stiam ca-i inclinat. M-a luat cu rau de cum am inceput sa urc scarile. La fiecare pas simteam ca ma rastorn. Aceesi zenzatie am avut-o si in apartamentul oamenilor. Podeaua din bucatarie au indreptat-o cand au pus gresie. Cea de pe hol, nu. Diferenta intre ele este de 10 cm. Destul sa ai senzatia ca-ti fuge pamantul de sub picioare. Apartamentul este la etajul1...cum o fi la etajul 4? Vor sa vanda apartamentul. Ma indoiesc ca vor reusi. Doar sa geseasca vreun disperat sau sa-l vanda pe 2 lei.
Lasagna nu mi-a placut. Mi-a picat greu. Ori din cauza inclinarii blocului, ori ca nu ma omor eu dupa pastele italienesti. Ma intreb daca locatarii din blocul asta fac piftie de sarbatori...daca da, cred ca pun proptele la farfurii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

:))
Nu se poate asa ceva! Cum mah sa fie inclinat blocul? Alte poze nu ai? Eventual din interior.

Hahahahahah.. tare!

LiliAna spunea...

nu mi-am permis sa le pozez casa oamenilor; sa fi fost in locul lor nu investeam niciun chior in renovarea apartamentului...nu merita; se stia de cand s-a inceput constructia ca blocurile o vor lua la vale...de asta s-a si aplicat o tehnologie speciala,dupa cum am inteles; blocurile nu se vor prabusi...ma rog, asta spera toti