vineri, 10 octombrie 2008

Born to shop

M-am dus la market sa cumpar un litru de bors. Atat imi trebuia. Pun borsul in cos. In drum spre casa de marcat trec pe langa raionul de legume si fructe. In frigider mai am doua rosii asa ca am luat si un kg de rosii. Mi-au placut si ardeii grasi. Si strugurii albi aratau bine. Imi pun doua kg. Si cei rosii imi faceau cu ochiul. Dar m-am oprit la timp. Am vazut stafide si m-am gandit ca n-ar fi rau sa fac o tava cu placinta de mere. Cum acasa n-aveam decat merele am pus in cos faina alba si un pachetel de drojdie. Am mai vazut si niste sosete haioase pentru yoga. Sosetele se vand cu un pliant in care sunt explicate vreo 6 exercitii de yoga si cum anume trebuie folosite sosetele (!!!!!). Am pus 2 perechi in cos. Sa fie!
In concluzie, am plecat sa cumpar o sticla de bors si m-am intors cu o sacosa plina ochi ca de abia o caram...In concluzie, sunt bolnava. De cumparaturi...

3 comentarii:

Emil spunea...

hihihi

Simona spunea...

vai doamne...da, asa se intampla, ma duc in Real pentru un kilogram de cartofi care denatureaza aproape de fiecare data in cumparaturi de cel putin 50 ron...utile dar neplanificate...cum zic vorbitorii de limba engleza: one thing is leading to another... :-)

ana spunea...

@emil: da...ai si tu in dotare asa ceva? ;)
@simona: ce ma bucur ca nu sunt singura ...:)