luni, 28 iulie 2008

Intersectia fara rost


Intotdeauna mi-au placut numele neoficiale pe care le primesc anumite locuri, strazi, carciumi. Imaginatia oamenilor este mare.
M-am programat la un salon de coafura. Dar cum se ajunge acolo? Mergem cu masina? Cand nu cunosti orasul circuli ca o musca fara cap...eu, cel putin. Cris vorbea la telefon cu o prietena care stia pe unde e salonul. E pe 6 Martie. La parterul unui bloc. De la biserica, pe partea dreapta, spre oras. Mai clar, spune Cris. Alt reper? Intersectia fara sens stii unde este? Pai asa spune, o aud pe Cris.
Am intrebat de ce ii spune asa intersectiei. Soferii au botezat-o asa. Toate strazile care inteapa intersectia au "cedeaza trecerea". M-am descurcat in intersectie. Cu multa atentie, e drept!

2 comentarii:

Anonim spunea...

In Bucuresti exista si semafoare inutile. Da' trebuie sa stai la ele cu toate ca, practic, acolo nu exista nici o intersectie.

LiliAna spunea...

pai, n-ai ce face; trebuie sa respecti ce-ti cere indicatorul, indiferent unde-i pus; regulile sunt reguli...mai ales alea de circulatie
mi-a povestit cineva ca in pustiul Kazahstanului soseaua intersecteaza o cale ferata; calea ferata nu s-a mai construit; e pusa de forma o sina, cate 10m de fiecare parte a soselei; si indicator de oprire la trecere peste calea ferata; toti soferii opresc masinile...ca asa cere indicatorul cu toate ca nu exista nici-o cale ferata